Tylna klapa ODGŁOSY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bartenciusz
    Classic
    • 2010
    • 3

Tylna klapa ODGŁOSY

A dywaniki gumowe oferujesz ? Interesowałyby mnie do BMW E46 sedan po liftingu.
  • adrianp20
    Classic
    • 2008
    • 6

Tylna klapa ODGŁOSY

Witam,

przez NASZE piękne dziurawe drogi dochodzą mnie głosy trzeszczenia tylnej klapy...
    Nie mam pojecią czy to jest ten plastik przyczepiony od wewnętrznej strony czy samo mocowanie się poluzowało???
    Czuję duży dyskomfort w prawadzeniu, kiedy sluszę te dokuczliwe halasy z tyłu, dlatego pytanie czy może ktoś miał podobny przypadek?

z góry dzięki za pomoc i Pozdrawiam

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

Zazwyczaj mocowania plastiku mozna dać jakąś matę wygłuszającą lub przyzwyczaić się do tego ja podkleilem na obrysie gąbką . pomogło ale czasami wypada osłona z uchwytów i znów trzeszczy.
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• Big
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 6389

adrianp20, spójrz na termometr zewnetrzny ..... Nie ma sie co dziwić. Plastik przy tak niskich temperaturach jest twarady jak skała więc i czasem może zatrzeszczeć
        Poczekaj aż temp. na zewnątrz będzie w okoliach 0 i odgłosy pewnie same znikną.
        Czarny Elegance

Komentarz

• phrix
          L&K
          • 2007
          • 1000
          • Audi
          • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

W klapie masz dwa gwintowane gumowe odboje, wystarczy je delikatnie odkrecic i powinno byc cicho.
          Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

Pracuję...